Gratis verzending binnen Nederland & België

Retourneren

Heb ik recht om een bestelling te retourneren? 

 

Uiteraard! Als een product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Wij bieden onze klanten een retourperiode van 14 dagen aan. Lees meer over onze de retouren in onze algemene voorwaarden. 

 

Het verkeerde product is afgeleverd, wat nu? 

 

Het kan wel eens voorkomen dat een bestelling tussen de vingers glipt en een verkeerde product terecht komt bij u thuis, dit gebeurt tevens zelden. Indien het toch gebeurt, is het erg vervelend, maar zeker geen probleem. Neem direct contact met ons op, zodat wij de fout kunnen rechtzetten. 

 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug bij een retourzending? 

 

Dien eerst uw retourverzoek in en volg vervolgens de instructies om de retour weer naar ons toe te zenden. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag binnen 3 dagen overmaken naar de bij ons bekende rekeningnummer.

 

 

Wat zijn de kosten voor een retourzending? 

 

De retourkosten zijn 19,90. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening en dat zal in mindering worden gebracht op de creditfactuur die u ontvangt van ons. De reden dat de kosten voor uw rekening zijn, komt erdoor dat wij onze prijzen zo transparant en laag mogelijk willen houden, als wij de retourkosten moeten door rekenen in onze prijzen is het oneerlijk tegenover de klanten die geen retour te melden hebben.